Beschrijving

Het Verlies gaat over de ontvoering van Sanne nadat ze getuige was van een moord. Een groep tieners besluit het meisje te gaan zoeken, maar de weg naar Sanne is niet makkelijk. Plotseling blijkt de dader zich inmiddels eng dichtbij de tieners te bevinden. Een korte speelfilm over de spannende zoektocht naar Sanne.

Het Verlies is een no-budget speelfilm bedacht door twee tieners, Ingmar Conjarts en Robbert van den Krommenacker. Ze acteren zelf ook in het verhaal. Een bijzonder project gemaakt door een groep enthousiaste tieners.

Over de maker

CvdK Productions is het beginnende productiehuis van Ingmar Conjarts en Robbert van den Krommenacker (beiden 15 jaar). Ze hebben inmiddels al heel wat kleine projectjes afgerond en in December 2014 vond de première plaats van “Het Verlies”. Een korte speelfilm die helemaal gemaakt is door tieners. Het budget voor de film is opgehaald met crowdfunding. Na “Het Verlies” is CvdK Productions al weer bezig met nieuwe projecten. Eind 2016 moet er nog een speelfilm verschijnen. In de tussen tijd houdt CvdK Productions zich bezig met een aantal kleinere projecten. Binnen het bedrijf neemt Ingmar Conjarts de productie van de speelfilms op zich. Robbert van den Krommenacker doet de regie. Samen proberen zij dit beginnende productie huis steeds verder uit te breiden en steeds beter films te gaan maken!