Beschrijving

Een blond meisje zit doodsbang op haar knieën op het dak van een flat. Ze seint SOS, in morse, met haar telefoon. Uiteindelijk besluit ze haar vriendje te bellen.

SOS behoort tot de officiële selectie van de finale van Shoot Your Shot filmfestival Haarlem. Het thema van SYS #10 was SCHIJN.

Productie en regie van SOS was in handen van Simon Pruijn.

© //SeddleProductions.nl – Seddle Productions 2014

Over de maker

Ik ben Simon Pruijn, ben 18 jaar en studeer Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Hiervoor heb ik mijn gymnasiumdiploma behaald aan het Stedelijk Gymnasium Haarlem. Ik zat in de redactie van de Maatschappelijke stagekrant waar ik verschillende video's voor gemaakt heb. In 2011 heb ik de In Aeternum Fonds prijs gewonnen, en daarmee Weg! de film gemaakt. Verder heb ik in 2012 verschillende video's gemaakt, zoals Sundown en heb ik het MUN gefilmd. In 2013 zette ik deze trend verder voort door het MUN nogmaals te filmen en de bijeenkomst over mijnheer Van Amerongen. In 2014 ging mijn autonome film EMMA in première in Casca de Luifel. Op emmadefilm.nl is daar meer informatie over te vinden. De film is inmiddels meer van 200,000 keer bekeken. Ook speelde ik in Starring #17 van de Toneelschuur Producties en maakte daar een trailer voor. Verder nam ik deel aan het Kunstbende.tv-team en maakte ik foto's voor PEPP talx Haarlem. Ook verzorgde ik de PR voor de Buitenboel. Mijn favoriete webserie is filmriot op YouTube.